Με την επιστροφή του στην Ολλανδία, αλλά πλέον στο Οστερμπεεκ, ο ΠΑΟΚ αποκτά χρώμα μουντιαλικό. Πρώτα απ’ όλα στην πτήση με την αποστολή του Δικεφάλου ταξίδεψε και ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος ολοκλήρωσε τις έξτρα μέρες άδειας που είχε πάρει από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ενσωματώθηκε κανονικά στην αποστολή.

Επί ολλανδικού εδάφους έκανε το ίδιο και ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, καθώς και του σέρβου επιθετικού έληξε η επιπλέον άδεια λόγω υποχρεώσεων του παίκτη στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Βέβαια, όπως είναι απόλυτα λογικό, τόσο ο Πρίγιοβιτς όσο και ο Ουάρντα τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ξεχωριστό πρόγραμμα και θα ενσωματωθούν σταδιακά στην ομάδα. Το καλό είναι ότι και οι δύο βρίσκονταν σε στάδιο προπονήσεων και αγώνων σε υψηλό επίπεδο με τις εθνικές τους ομάδες, οπότε είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Ντοριάν Λεβέκ έμεινε στη Θεσσαλονίκη, με τον γάλλο αμυντικό να ψάχνει ομάδα καθώς ο Λουτσέσκου δεν τον υπολογίζει.

Το σημερινό φιλικό με τη Στεάουα Βουκουρεστίου έχει μια ιδιαιτερότητα για τον Φερνάντο Βαρέλα, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο άσος του Δικεφάλου αναδείχθηκε στη ρουμανική ομάδα, της οποίας ήταν μέλος από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι αυτό του 2016. Με την οποία πήρε τίτλους και μάλιστα ως αρχηγός της.

Οπότε θα δει πρώην συμπαίκτες του όπως τον Μομτσίλοβιτς, τον Αλντέα, τον Πιντίλι, τον Φιλίπ, ενώ ο νυν τεχνικός των Ρουμάνων, Νικολάε Ντίκα, εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού λίγο πριν αποχωρήσει ο Βαρέλα από την ομάδα.