Εχετε σκεφτεί ποια από τα λάθη που έχετε κάνει σε μια σχέση έχουν επηρεάσει την εξέλιξή της, δημιουργούν αρνητικό κλίμα και ενίοτε απομακρύνουν τον σύντροφό σας για άλλες αγκαλιές.

Τον αγαπάς, και εκφράζεις τα συναισθήματά σου, αλλά μην το παρακάνεις. Η υπερανάλυση και το δράμα κουράζουν.

Θεωρείς ότι το να κρυφοκοιτάς το κινητό του είναι δικαίωμά σου. Και στη συνέχεια το χειροτερεύεις γκρινιάζοντας ακόμα και για ένα μήνυμα που δεν λέει παρά «Οκ. Ευχαριστώ! Τα λέμε». Δηλαδή αν έχει και κάποια… πολυγραφότατη φίλη απλά την έβαψε!

Δεν σου είπε παρά μόνο «φιλιά» στο τέλος του τηλεφωνήματός σας. Οπότε τσαντίζεσαι και σκέφτεσαι όλα τα «κακά». Και του κρατάς και μούτρα. Ψυχραιμία κορίτσια…

Δεν σου απάντησε άμεσα στην κλήση ή στο μήνυμα που του έστειλες και είσαι έτοιμη να του σύρεις τα εξ αμάξης. Ηρεμία. Εχει και δουλειές ο άνθρωπος!

Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την φαντασία από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να ονειρο-φαντάζεσαι διάφορα για το κοινό σας μέλλον με ένα άνθρωπο, που σου αρέσει πολύ, αλλά μόλις γνωριστήκατε. Από τη θεωρία στη πράξη μεσολαβεί πολύ χρόνος…

Παρατάς τις κολλητές σου, με το που γνωρίζεις κάποιον. Και μετά του κάνεις και σκηνή που θέλει να βγει αντροπαρέα Παρασκευή βράδυ.

Εχεις νεύρα μαζί του και όταν σε ρωτάει «Τι έχεις αγάπη μου;» απαντάς με ένα «τίποτα!» μέσα από το δόντια σου, επειδή απαιτείς να έχει μαντικές δυνατότητες και πρέπει να αντιλαμβάνεται τι θέλεις.

Ξέχασες ότι είσαι θηλυκό, αφέθηκες στη σχέση, και δεν προσέχεις πλέον την εμφάνισή σου.

Περνάτε τέλεια μαζί, και πιστεύεις ότι η σωστή σχέση σας θέλει αυτοκόλλητους, με αποτέλεσμα να νιώθεις ανασφάλεια όταν πει ότι θέλει να κάνει κάτι χωρίς εσένα. Σε κυριεύει και το πράσινο τέρας της ζήλιας και άστα να πάνε.

Υποδύεσαι μια άλλη για να τον ευχαριστήσεις, κάτι που φυσικά αποκαλύπτεται κάποια στιγμή, με τραγελαφικά αποτελέσματα.

Τον νοιάζεσαι τόσο πολύ που ξεχνάς ότι είσαι η σύντροφος, και γίνεσαι η μάνα, που και έχει και δεν σε πολυσυμπαθεί.