Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Μιέτζ Λεγκνίκα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Πολωνία. Ηταν η πρώτη φορά που κάθισε στον πάγκο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος πραγματοποίησε και τις αρχικές δοκιμές του.

«Έχουμε κάνει πολύ λίγες προπονήσεις τακτικής, δεν μπορώ σε αυτό το σημείο να έχω απαιτήσεις από τα παιδιά. Ξέρω ότι ατομικά έχουν ικανότητες, πρέπει να δουλέψουμε στο ομαδικό κομμάτι και στην ενέργεια που, λογικό είναι, αυτή την στιγμή μας λείπει.

Δεν έχουμε στην παρούσα φάση τα φρέσκα πόδια να διασπάσουμε σύνθετες άμυνες. Ήταν καλό παιχνίδι, γιατί μας άφησε να δούμε τα λάθη μας. Έχουμε κάνει μόλις μία προπόνηση επιθετικής τακτικής. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε τις επόμενες μέρες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εμφανές πως είχαμε καλύτερο ρυθμό. Μοίρασα τις ενδεκάδες γιατί ήθελα τα παιδιά να παίξουν από 45 λεπτά. Βγήκε έτσι το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, χάναμε κιόλας και τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω», είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Οικονόμου, Λόπες, Σιμόες, Γιούσης (30′ Μπότος), Μάνταλος, Κλωναρίδης, Λιβάγια.

Β’ ημίχρονο: Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.