Από τη στιγμή που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2022 και ο ΠΑΟΚ έχει κυκλώσει στη μεταγραφική του λίστα και ονόματα επιθετικών από το πάνω ράφι, ο δανεισμός έμοιαζε με την πιο ενδεδειγμένη λύση για τον Ευθύμη Κουλούρη.

Ο 22χρονος σέντερ φορ θέλει να βγει στον… αφρό και επέλεξε σε συνεννόηση και με τον Δικέφαλο να ενταχθεί στον Ατρόμητο. Εκεί όπου προορίζεται για αντι-Ντάουντα και αναμένεται βάσει σχεδιασμού να έχει σημαίνοντα ρόλο τη νέα σεζόν. Αυτό δηλαδή ακριβώς που χρειάζεται για να πάρει τα πάνω του. Οπως συνέβη άλλωστε και με τον Αμρ Ουάρντα, αλλά και με τους Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Χατζηισαΐα. Οι δύο τελευταίοι παρεμπιπτόντως συνεχίζουν ως δανεικοί στο Περιστέρι, οπότε ο Ατρόμητος θα έχει ξανά τριανδρία από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κουλούρης βέβαια έχει και ένα έξτρα κίνητρο (όπως και ο Γιαννούλης): να κληθεί ξανά στην Εθνική ανδρών. Δύο συμμετοχές είχε μέσα στο 2018 και αντιλαμβάνεται ότι αν έμενε περιθωριοποιημένος στην Τούμπα θα ψαλιδίζονταν οι πιθανότητες για να πάρει εκ νέου χρόνο συμμετοχής στα πλάνα του Μίχαελ Σκίμπε. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Κουλούρης παραχωρείται ως δανεικός. Προηγήθηκε η θητεία του στην Ανόρθωση τη σεζόν 2015-16. Τότε σε ηλικία 19 ετών είχε 21 συμμετοχές και 6 γκολ στο κυπριακό πρωτάθλημα, με το πρόσημο να είναι ξεκάθαρα θετικό.

Από ‘κεί και πέρα ο ΠΑΟΚ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τον 17χρονο (γεννηθέντα στις 3.4.2001) Κυριάκο Γιαξή, ο οποίος θα ενταχθεί στην Κ20. Ο νεαρός μέσος είχε 9 συμμετοχές με τον Πανσερραϊκό στη Φούτμπολ Λιγκ το 2017-18.