«Φωνάζει» ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επιθετικό, όπως φάνηκε και στα πρώτα φιλικά της χρονιάς. Αλλωστε το είχε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την πρώτη στιγμή.

Με δεδομένο ότι ο Ευθύμης Κουλούρης πάει ως δανεικός στον Ατρόμητο και ο Γιάννης Μυστακίδης είναι πολύ πιθανό να παίζει με τον Παναθηναϊκό και τη νέα χρονιά (είχε πάει μεσούσης της περυσινής περιόδου μαζί με τον Κάτσε), ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει μείνει με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τον Αμρ Ουάρντα που επιστρέφει από τον Ατρόμητο.

Απλώς και οι δύο «μουντιαλικοί» παίκτες των κυπελλούχων Ελλάδας θα μπουν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στην Ολλανδία, καθώς είχαν πάρει κάποιες έξτρα ημέρες άδεια εφόσον συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τις ομάδες τους, τη Σερβία και την Αίγυπτο αντίστοιχα, παρά το γεγονός ότι έχασαν την ευκαιρία –ιδιαίτερα ο πρώτος –να ζήσουν και τα νοκ άουτ παιχνίδια, καθώς η χώρα τους αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων.

Ωστόσο ο ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει εκφράσει την επιθυμία να ενισχυθεί σε αυτή τη θέση η ομάδα του και ακόμη δεν έχει προχωρήσει κάποια μεταγραφή επιθετικού.

Πάντως ο Λουτσέσκου ξέρει καλά –και το παραδέχθηκε προ ημερών –ότι και οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες, παρά το γεγονός ότι έχασαν το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, θα είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας, καθώς βρίσκονταν όλο αυτό το διάστημα σε συνθήκες προπόνησης και αγώνων, και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο.