Ντιρκ Νοβίτσκι (παίκτης NBA): «Αφωνος, χρειάζομαι λίγο χρόνο».

Ιμκε Ντούπλιτσερ (πρωταθλήτρια ξιφασκίας): «Με μια τέτοια εμφάνιση ο προπονητής μου θα με έστελνε σπίτι μου νωρίτερα – από τη Βουδαπέστη!».

Μίχαελ Μπάλακ (πρώην αρχηγός της Μάνσαφτ – φωτογραφία): «Πάντοτε μπορεί να αποκλειστείς με μια κακή ομάδα, όχι όμως με τέτοια ομάδα».

Σάμι Κεντίρα (γερμανός διεθνής): «Είναι μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ομάδας και εμένα προσωπικά. Είπαμε πριν από τη διοργάνωση ότι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα πρέπει να ηγηθούν αυτής της ομάδας και είμαι το πρώτο άτομο που αναλαμβάνει την ευθύνη και θα ζήσω στο εξής με τις συνέπειες».

Ολιβερ Καν (γερμανός πρώην διεθνής τερματοφύλακας): «Η φανέλα της Εθνικής ζυγίζει ένα εκατομμύριο τόνους για τους παίκτες».

Γκάρι Λίνεκερ (άγγλος πρώην διεθνής): «Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι με 22 παίκτες που κυνηγούν μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος οι Γερμανοί δεν νικούν πια, η προηγούμενη βερσιόν είναι παρελθόν».

Αρνε Φρίντριχ (γερμανός πρώην διεθνής): «Είναι εύκολο να είσαι περήφανος για την ομάδα μας και τη χώρα όταν κατακτούμε τίτλους. Τώρα όμως πρέπει να προχωρήσουμε μαζί, να μάθουμε από τα λάθη μας και να πάμε μπροστά».