Η ΑΕΚ πραγματοποίησε χθες την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, με τους Κιτρινόμαυρους να προπονούνται στα Σπάτα για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μεταξύ των παικτών που έδωσαν το «παρών» ήταν και ο Μάριος Οικονόμου, που νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από την Ενωση.

Ο 26χρονος διεθνής στόπερ έρχεται να καλύψει το κενό του Βράνιες, με την ΑΕΚ να τον αποκτά δανεικό από την Μπολόνια μέχρι το καλοκαίρι και διατηρώντας οψιόν για την αγορά του, που φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ. Ο Οικονόμου αναμένεται να πάρει περίπου 300.000 μέχρι το τέλος της χρονιάς από την ΑΕΚ, η οποία τον έφερε ξανά στην Ελλάδα έπειτα από μία πενταετία στην Ιταλία.

Πέραν του Οικονόμου, το «παρών» στα Σπάτα έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έφτασε στις εγκαταστάσεις της ομάδας λίγο μετά τις 19.00 και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες. Ευχήθηκε στους Κιτρινόμαυρους μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες, σημειώνοντας ότι από μεριάς διοίκησης θα γίνουν όσα απαιτούνται και θα χρειαστούν για να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου. Ενώ παρουσίασε και τον νέο προπονητή.

Οσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, το θέμα του Εζέκιελ Πόνσε εκτιμάται ότι θα τελειώσει οριστικά μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον αργεντινό φορ να έρχεται στη χώρα μας και να αναχωρεί με την υπόλοιπη ομάδα για την Πολωνία. Αποτελώντας την τελευταία προσθήκη των Κιτρινόμαυρων πριν από την αναχώρηση για το Κίελτσε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μιας και όλα δείχνουν πως ο εξτρέμ που αναζητεί η ομάδα θα έρθει στην πορεία.