Βελτιώνοντας την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας πρωταγωνιστή τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος, 2-2, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο Χορστ, με αντίπαλο την Αντερλεχτ.

Το Επόμενο τεστ για τον “Δικέφαλο” σε ολλανδικό έδαφος, είναι προγραμματισμένο για τις 2/7, κόντρα στη Νόρτζελαντ (Δανία) (18.00, ώρα Ελλάδας). Στο φιλικό της Παρασκευής δεν αγωνίστηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας έκανε ο Εβγέν Χατσερίδης. Τον αγώνα παρακολούθησε, επίσης, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος βρίσκεται στην Ολλανδία για την προετοιμασία του με τη Σταντάρ Λιέγης.

Δεν έπαιξε για τους Βέλγους ο μέχρι πρότινος Σλοβάκος αμυντικός της ΑΕΚ, Ογκνιεν Βράνιες, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό τους. Η Αντερλεχτ προηγήθηκε στο σκορ, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο 43’ ο Μπορνόβ, άνοιξε το σκορ και στο 45’+ ο Γκέρκενς έκανε το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ “απάντησε”, στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, ισοφαρίζοντας με τον Ελ Καντουρί (48’, 53’), έχοντας, συνολικά, καλύτερη αγωνιστική παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, σε σχέση με την εικόνα που είχε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Η σύνθεση τουΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Χατσερίδης, Κρέσπο, Μάτος, Χαρίσης, Μαουρίσιο, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κουλούρης.Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ρέι, Μαλεζάς, Βαρέλα (71’ Μιχόγεβιτς), Κίτσιου, Μπαλογιάννης, Κάνιας, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Ζαμπά, Μυστακίδης.