Ολοι θέλουμε δίπλα μας ανθρώπους που να μας κάνουν να γελάμε και να περνάμε ευχάριστα δίπλα τους. Φυσικά, το χιούμορ δε μένει ανεπηρέαστο από τους αστρολογικούς χάρτες. Σε όλους μας έχει τύχει να λιώσουμε στα γέλια με κάποιον, αλλά όταν κάποιος άλλος προσπαθήσει να πει κάποιο αστείο, μας λούζει κρύος ιδρώτας.

Ποια ζώδια ξεχωρίζουν με το χιούμορ τους και ποια μας κάνουν να παγώνουμε;

Ο Κριός δε φημίζεται για τα πετυχημένα του αστεία. Το καυστικό του χιούμορ τον βάζει στο στόχαστρο της παρέας, που θα του απαγορεύσει να ξαναμπεί στο κύκλο της πλάκας και του χαβαλέ. Ο μοναδικός άλλωστε, λόγος που θα προσπαθήσει να πει ένα αστείο θα είναι για να αναδειχθεί ο ίδιος και μάλιστα θα αποτύχει παταγωδώς.

Ο Ταύρος, ως παρατηρητικό ζώδιο κάνει έξυπνα αστεία. Εχει λεπτότητα και τακτ στο χιούμορ, γι’ αυτό δεν ενοχλεί και κανέναν. Μην απορήσετε αν το δείτε σιωπηλό και σκεπτικό σε μια συζήτηση, προετοιμάζει κατάλληλα το έδαφος για να σαγηνεύσει τους πάντες με τα αστεία του. Θα τον δεις πολύ συχνά να αυτοσαρκάζεται κι ο ίδιος.

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο που περιμένει στη γωνία την κάθε σου ατάκα. Δε θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω και θα ξεκινήσει μια μάχη αστείων σχολίων σε μια συζήτηση που θα σου φτιάξει σίγουρα καινούριο στομάχι. Τα παιχνίδια του μυαλού και της σκέψης είναι άλλωστε και τα αγαπημένα του.

Ο Καρκίνος χάνεται κάπου στην προσπάθεια. Είναι ικανός τη μια στιγμή να σου πει το πιο ξεκαρδιστικό σχόλιο που έχεις ακούσει ποτέ στη ζωή σου, σε σημείο που να μη μπορείς να πάρεις ανάσα, και την άλλη στιγμή να κατεβάσει μούτρα και να μη θέλει να δει άνθρωπο μπροστά σου. Αν είσαι τυχερός θα σκάσει το χειλάκι σου.

Ο Λέων κάνει τα πάντα για να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και συνήθως το πετυχαίνει. Δεν ενοχλεί κανέναν και είναι ευχάριστος στην παρέα αφού θα παίξει μπάλα με κλασσικές συνταγές αστείων που θα του φέρουν εγγυημένα αποτελέσματα.

Ο Παρθένος μάλλον δε σου προσφέρει τις ασταμάτητες στιγμές γέλιου που φαντάζεσαι. Δεν κάνει ιδιαίτερα αστεία, αλλά είναι αρκετά παρατηρητικός. Μην μείνεις έκπληκτος αν το αστείο που θα σου πετάξει είναι ναι μεν πετυχημένο, αλλά κρύβει και μια δόση δηλητηρίου.

Ο Ζυγός είναι ο τύπος που θα κάνει το σικάτο και σουλουπομένο αστείο. Δε θα συμπεριλάβει στα λόγια του καμία προσβολή, χοντράδα ή κάτι που να σε σοκάρει. Είναι ευγενής κι αυτό φαίνεται, αφού κρατάει ακόμη και με το χιούμορ του τις λεπτές ισορροπίες.

Ο Σκορπιός συνηθίζει να αυτοσαρκάζεται, ενώ το μπλακ χιούμορ είναι το αγαπημένο του. Είναι παράλληλα, ο τύπος που θα πετάξει υπονοούμενα όταν θα σου πει ένα αστείο. Μη το πάρεις κατάκαρδα, αλλά δε θα περάσεις πολύ καλά με το χιούμορ του Σκορπιού. Μόνο εκείνος γελάει με τα αστεία του οπότε υπομονή!

Ο Τοξότης φημίζεται για το καλαμπούρι του και το πόσο διασκεδαστικό ζώδιο είναι. Προετοιμάσου κατάλληλα γιατί θα περάσεις στιγμές ακατάπαυστου γέλιου. Είναι σοβαρός κι αστείος παράλληλα και θα σε κάνει να ξεχάσεις κάθε πρόβλημα που έχεις στο μυαλό σου. Όταν είσαι μαζί του σίγουρα θα σκάσει το χειλάκι σου.

Ο Αιγόκερως δε ξεδιπλώνει έτσι εύκολα το ταλέντο του. Πρέπει να περάσεις λίγο χρόνο μαζί του για να αφεθεί και να πετάξει το πρώτο αστείο. Το χιούμορ του αν και είναι λίγο περίεργο, να είστε σίγουροι πως δε θα σας φέρει ποτέ σε δυσάρεστη θέση.

Ο Υδροχόος είναι άνετος και το χιούμορ είναι πηγαίο χαρακτηριστικό του. Θα σε κάνει να νιώσεις κατευθείαν άνετα με τον αυθορμητισμό του και σίγουρα θα περάσετε καλά μαζί. Θα σε κάνει να ξεκαρδιστείς κι αυτό είναι αρκετό.

Ο Ιχθύς κάνει ανυπέρβλητη προσπάθεια να γίνει αστείος και να δει το χειλάκι των γύρω του να σκάει. Μέσα στην τόση προσπάθεια, κάπου χάνεται και το παρακάνει. Συγκρίνει πάντα τα δικά του αστεία με των άλλων και ξαφνικά αρχίζει να το ξαναβρίσκει, μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι των πετυχημένων αστείων.