ΗΜελάνια Τραμπ είναι αυτή η οποία έπεισε τον πλανητάρχη να αλλάξει γνώμη για τον διαχωρισμό των παράνομων μεταναστών από τα παιδιά τους. Η μελαγχολική πρώτη κυρία βγάζει προς τα έξω το ευαίσθητο, τρυφερό της πρόσωπο, κλέβοντας όμως την παράσταση από τη Λετίθια, η οποία μαζί με τον σύζυγό της βασιλιά Φελίππε πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στον Λευκό Οίκο.

Η βασίλισσα της Ισπανίας, πρώην δημοσιογράφος, είναι αναμφίβολα μια πολύ γοητευτική γυναίκα σε… μέγεθος τσέπης. Επέλεξε για την πρώτη της επίσκεψη στο White House φόρεμα σε έντονο ροζ χρώμα του Michael Kors, ασορτί γόβες και clutch. Η Λετίθια μιμήθηκε απόλυτα το στυλ της Τζάκι Κένεντι. Καμία πρώτη κυρία των ΗΠΑ δεν κατόρθωσε ποτέ να αποκτήσει το υπέρκομψο look της συζύγου του Τζον Κένεντι, η οποία λίγα χρόνια μετά τη δολοφονία του παντρεύτηκε τον κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση.

Ισως μόνο η Μελάνια Τραμπ έχει να επιδείξει υπέροχες πραγματικά στυλιστικές επιλογές. Το πρώην μοντέλο, με τα γατίσια μάτια και τις κοφτές, «σκληρές» γωνίες στο πρόσωπο, μας ξάφνιασε και πάλι ευχάριστα στη διάρκεια της τελευταίας της δημόσιας εμφάνισης. Το λαδί, μίντι φόρεμα με τα λευκά, απλικέ σχέδια του Valentino ήταν εξαιρετικό. Η φούστα άνοιγε σαν ομπρέλα, με τις μπεζ γόβες στα καλλίγραμμα πόδια της Μελάνια να δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Η Λετίθια ήταν επίσης κομψή, μάλλον όμως αδιάφορη, μπροστά στην εκθαμβωτική κυρία Τραμπ…

Η Μελάνια επιλέγει Mary Katrantzou

Η Μελίνα Τραμπ επιλέγει αμερικανούς σχεδιαστές, όπως επίσης και λιβανέζους (τον Elie Saab για τα βραδινά του με τα κρύσταλλα), τον κορυφαίο τουρκικής καταγωγής Erdem, τον Zuhair Murad, αλλά και τον οίκο Dior.

Ιδιαίτερη αδυναμία όμως τρέφει στους ιταλούς designers, με τους Dolce & Gabbana να κρατούν τα σκήπτρα στις επιλογές της, αλλά και τον Valentino (κυρίως για τα πολύ θηλυκά φορέματά του).

Η κυρία Τραμπ ακολουθεί όμως τα στυλιστικά βήματα της Νάνσι Ρίγκαν. Η υπέρκομψη Νάνσι ντυνόταν αποκλειστικά από το ατελιέ του James Galanos. Ο ελληνοαμερικανός σχεδιαστής, μόνιμα εγκατεστημένος στο Λος Αντζελες, σχεδίαζε κυρίως τις βραδινές τουαλέτες αλλά και τα chic ταγιέρ της συζύγου του Ρόναλντ Ρίγκαν. Η Μελάνια επιλέγει πολύ συχνά τα φορέματα με τα prints της διεθνούς φήμης ελληνίδας designer Mary Katrantzou…
Από τη Μύκονο στο Μέγαρο Μουσικής και την Παραλιακή

Το ενδιαφέρον γύρω από τα κοινωνικά γεγονότα έχει μεταφερθεί πλέον στη θορυβώδη, κοσμοπολίτικη Μύκονο. Επισκέψεις ελλήνων επιχειρηματιών, ξένων προσωπικοτήτων αλλά και αράβων κροίσων, οι οποίοι δημιουργούν ένα όχι ιδιαίτερα «κομψό» σκηνικό. Η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία αν κρατούσε πιο low profile ρυθμούς στην προσωπική της ζωή, θα μπορούσε να συνεχίσει μια επαγγελματική καριέρα με πολύ καλές προοπτικές, επέστρεψε στο Νησί των Ανέμων. Τα flash αστράφτουν όταν η ηθοποιός εμφανίζεται στο Καλό Λιβάδι. Η Κέιτ Χάντσον εγκατέλειψε το Νησί των Ανέμων και «πέταξε» μαζί με τη μητέρα της Γκόλντι Χόουν στο σπίτι τους στη Σκιάθο.

Η συγγραφέας Τζένη Βλαχώνη παρουσίασε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το βιβλίο της «Η εποχή της ατέλειωτης νιότης», με την Τατιάνα Μπλάτνικ να κλέβει τις εντυπώσεις. Ενώ το fashion show summer chic style by Takis Giannetos στο «Island» της Αθηναϊκής Ριβιέρας συγκέντρωσε αρκετό κόσμο…