Τα «πήγαινε – έλα» του Κάτσε συνεχίζονται, οι διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για το θέμα του αλβανού μέσου δεν λένε να τελειώσουν και από τη στιγμή που η υπόθεση εξελίχθηκε σε σίριαλ, τα πάντα είναι στον αέρα. Ιδιαίτερα μετά το χθεσινό email που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε ως αποστολέα το όνομα «Μαρία Γκοντσάρεβα».

Την ημέρα που φαινόταν πως όλαθα τελειώσουν θετικά και ο παίκτης ενημερώθηκε το πρωί πως είναι όλα έτοιμα για να ολοκληρωθεί το deal με τον Παναθηναϊκό (230.000 ευρώ θα έδιναν οι Πράσινοι και τα υπόλοιπα περίπου 150.000 ο ΠΑΟΚ), ήρθε η Μαρία Γκοντσάρεβα να αλλάξει τα δεδομένα.

Η σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη, που… ιεραρχικά βρίσκεται πάνω από Μίχελ και Κωνσταντινίδη και ασχολείται κυρίως με τα οικονομικά του συλλόγου, με email ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να καλύψει όλο το ποσό του συμβολαίου του Κάτσε. Με λίγα λόγια τίναξε στον αέρα τη συμφωνία στην οποία είχαν φτάσει ο Νταμπίζας με τον Μίχελ και επί της ουσίας οδηγεί την υπόθεση σε ναυάγιο. Ο Παναθηναϊκός φυσικά αρνήθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση, απαντώντας πως έχει κάνει βελτιωμένη προσφορά και δεν θα ανέβει άλλο, περιμένοντας την απάντηση του ΠΑΟΚ. Και ο παίκτης βρίσκεται στη… μέση, αφού η επιθυμία του είναι να παίξει στον Παναθηναϊκό, έφτασε μια ανάσα χθες το πρωί απ’ το να πραγματοποιηθεί, αλλά ξαφνικά τα δεδομένα άλλαξαν.

Οσον αφορά το θέμα του Δώνη, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα, ενώ για το μπάτζετ της ομάδας, μόνο ευχάριστα δεν είναι τα νέα. Χθες η ΠΑΕ μέσω επίσημης ενημέρωσης ανέφερε πως «για τα περί 20 εκατ. ευρώ που πιθανόν να μπουν σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας, αυτά δεν αφορούν το μπάτζετ της ομάδας, δηλαδή δεν πρόκειται να αλλάξει το μπάτζετ που πορευόμαστε με την εισροή χρημάτων στο μετοχικό κεφάλαιο».