Παρέμβαση υπέρ του πατέρα του, Δημήτρη Κουφοντίνα, κάνει ο γιος του Εκτορας με αφορμή την απεργία πείνας που έχει στείλει στο νοσοκομείο τον «Λουκά» της «17 Νοέμβρη».

Ο γιος του τοποθετήθηκε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, για την απεργία πείνας που πραγματοποιεί ο πατέρας του, αλλά και τις δηλώσεις του ότι δεν θα υπογράψει δήλωση μετάνοιας για όσα έκανε ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Και μια προσωπική απορία: Τι περιμένουν; Τι νομίζουν; Πιστεύουν ότι θα τον λυγίσουν, μετά από 21 χρόνια στην 17Ν και ύστερα από 16 χρόνια στη φυλακή; Αυτό τον άνθρωπο; Βρήκαν τον Κουφοντίνα, για να το παίξουν «σκληροί», αφού πρώτα υπέγραψαν και παρέδωσαν τα πάντα;», έγραψε χαρακτηριστικά Έκτορας Κουφοντίνας αφήνοντας αιχμές προς την κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουφοντίνας πραγματοποιει απεργίας πείνας ζητώντας τρίτη άδεια που του αρνούνται. Χθες έγινε επίθεση στα γραφεία του Μ. Βαρβιτσιώτη ως ένδειξη συμπαράστασης ενώ για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.