Την απόδοση του υπογείου σταθμού αυτοκινήτων της πλατείας Κλαυθμώνος στον Δήμο Αθηναίων διέταξε το Εφετείο Αθηνών. Η δικαστική απόφαση αποβολής των εταιρειών που διαχειρίζονταν το υπόγειο πάρκινγκ μετά από μεγάλο και πολυετή αγώνα, δικαιώνει τελικά τον δήμο για ένα σημαντικό περιουσιακό του στοιχείο. Υπενθυμίζεται πως το…σίριαλ με το υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων στην πλατεία Κλαυθμώνος έχει ξεκινήσει δεκαετίες πριν και έχει μονοπωλήσει δεκάδες δημοτικά συμβούλια όλα αυτά τα χρόνια.

Σημειώνεται πως ο δήμος Αθηναίων ανέμεινε για ικανό χρονικό διάστημα – τουλάχιστον δύο μηνών – από τις εταιρείες να συμμορφωθούν στη δικαστική απόφαση και να ενημερώσουν τους πελάτες τους, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους. Δυστυχώς, όμως, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, οι εταιρείες απέφυγαν να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους και για τον λόγο αυτό ο Δήμος θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, αστική και ποινική.

«Ο δήμος Αθηναίων ζητά την κατανόηση των πολιτών και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε σύντομα ο υπόγειος Σταθμός Αυτοκινήτων στην πλατεία Κλαυθμώνος να λειτουργήσει ξανά, νόμιμα και με ασφάλεια», σημειώνεται χαρακτηριστικά από τη μεριά του δήμου.