Ο Ολυμπιακός «άλωσε» την έδρα της ΑΕΚ, νίκησε 22-21 έφερε την σειρά των 2-2 και θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στον πέμπτο τελικό στο Ρέντη την προσεχή Τετάρτη.

Η ΑΕΚ (που είχε κάνει το 2-0 στη σειρά) έχασε σήμερα πολύ μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει το τρίτο πρωτάθλημα χάντμπολ στην ιστορία της. Ετσι, πλέον η ψυχολογία περνάει στην πλευρά του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα έκανε σπουδαία εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και με κορυφαίος τον Κώστα Τσιλιμπάρη, ο οποίος «κατέβασε ρολά», έφτασε στη μεγάλη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα, η Ένωση δεν κατάφερε να προηγηθεί ποτέ στο παιχνίδι, παρότι ισοφάρισε, και στο φινάλε η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση.

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαϊδης Χ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας, Ζαμπούνης 3, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 3, Δομπρής 4, Βαμβακάς, Αργυρού 9, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 1, Μυλωνάς 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστακίδης, Κρητικός, Πετρίσεβιτς, Τζηράς 6, Καραμπουρνιώτης 1, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς, Στούμπης 2, Παπαδόπουλος, Κανδύλας 5, Σανίκης 2, Αλβανός 2, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 1, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης