Εκτός μάχης από το φιλικό με την Κροατία τέθηκαν οι Ρενάτο Αουγκούστο και Ντούγκλας Κόστα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο «Άνφιλντ» την Κυριακή, ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, οι δύο διεθνείς τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών.

Ο Κόστα θα ταξιδέψει με την αποστολή στο Λίβερπουλ, αλλά δεν θα αγωνιστεί στο τεστ προετοιμασίας λόγω τραβήγματος στο μηρό, ενώ ο μέσος της Μπεϊτζιν Γκουοάν, Ρενάτο Αουγκούστο (αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Τίτε) θα παραμείνει στο Λονδίνο για να συνεχίσει τις φυσιοθεραπείες στο τραυματισμένο του γόνατο.

Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Κροατία την Κυριακή στο προτελευταίο της φιλικό πριν την αναχώρηση της Εθνικής για την Ρωσία. Οι Βραζιλιάνοι θα παίξουν και με την Αυστρία στη Βιέννη στις 10 Ιουνίου.

Το μεγάλο αστέρι της «σελεσάο», Νεϊμάρ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τότε που τραυματίστηκε στο πόδι σε αγώνα πρωταθλήματος της Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Φεβρουάριο, αναμένεται να αγωνιστεί και στα δύο φιλικά, παρόλο που τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο πρώτο τεστ με τους Κροάτες θα βρίσκεται στον πάγκο.