Ο Λένον Γκάλαχερ, γιος του frontman των Oasis Λίαμ Γκάλαχερ έγινε το νέο πρόσωπο της ανδρικής σειράς ρούχων του οίκου Saint Laurent.

Μετά την πρώτη του εμφάνιση στην πασαρέλα του Saint Laurent, στο σόου για τη συλλογή Φθινόπωρο/Άνοιξη 2018 στο Παρίσι, ο Λένον Γκάλαχερ, πιθανότατα επειδή ταιριάζει απόλυτα με τη rock-n- roll αισθητική του brand.

Το βίντεο της διαφημιστικής εκστρατείας είναι ασπρόμαυρο, δείχνει τον Λένον να ποζάρει με ένα λεοπαρδαλέ παλτό υπό τους ήχους των «The Velvet Underground». Το ατμοσφαιρικό, εμπνευσμένο από το rock-n-roll βίντεο γυρίστηκε από τον τακτικό συνεργάτη του Saint Laurent, Ντέβιντ Σιμς.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 ο Λένον Γκάλαχερ εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, κάνοντας προηγουμένως τον Ιανουάριο του ίδιου έτους ντεμπούτο στην πασαρέλα και τότε ο πατέρας του είχε δηλώσει ότι αισθάνθηκε περήφανος.

Ο Λένον Γκάλαχερ φιλοξενήθηκε στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων όταν εμφανίστηκε με T-shirt των Blur, της britpop αντίπαλης μπάντας των Oasis.

«Εμφανίσιμο παιδί, έχει πάρει από τον πατέρα του» δήλωσε τότε στο NME ως απάντηση ο Λίαμ Γκάλαχερ. «Ο καθένας κάνει λάθη και είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το πρώτο του» υπογράμμισε. Ο Λένον Γκάλαχερ είναι γιος του Λίαμ των Oasis και της πρώην συζύγου του, ηθοποιού και τραγουδίστριας, Πάτσι Κένσιτ. Το όνομά του το «οφείλει» στον τραγουδιστή των Beatles, Τζον Λένον.