Εχετε αρχίσει ήδη να νοιώθετε κάπως… περίεργα και χθες δυσκολευόσασταν να κοιμηθείτε καθώς κάνατε διάφορες σκέψεις; Η Πανσέληνος που γίνεται την Τρίτη γύρω στις πέντε το απόγευμα στον Τοξότη σας έδωσε μια γεύση για όσα θα ακολουθήσουν.

Πρόκειται για ένα φεγγάρι που φέρνει εξελίξεις και επηρεάζει ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία, τη διάδοση και μετάδοση των γνώσεων, σπουδές, ταξίδια αλλά και ότι αφορά στην κοσμοθεωρία σας εν γένει τη στάση που ακολουθείτε απέναντι στη ζωή.

Η περίοδος μέχρι την επόμενη Πανσέληνο σας δίνει τη δυνατότητα ναξεφύγετε από τη ρουτίνα των μικρών και καθημερινών και την κουραστική επανάληψή τους και να υιοθετήσετε οτιδήποτε θα σας κάνει να εξελιχθείτε, ιδέες και ανθρώπους που προτείνουν μια διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων μια καινούργια οπτική γωνία.

Είναι καιρός να εξωτερικεύσετε τις αλήθειες σας, να συναναστραφείτε ανθρώπους διαφορετικούς από εσάς όσον αφορά στο κοινωνικό υπόβαθρο, αλλά και την καταγωγή, ακόμη και την φυλή, επίσης να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να ανοίξετε το μυαλό σας σε νέες ιδέες και πεποιθήσεις, να αλλάξετε οπτική απέναντι στις καταταστάσεις της ζωής σας.

Θυμηθείτε ότι για ότι μας συμβαίνει δεν μας φταίνε μόνον οι άλλοι. Εάν δεναναλάβετε τις ευθύνες σας, εάν δεν γνωρίζετε τι είναι αυτό που δίνει νόημα στη ζωή σας και δεν υιοθετήσετε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, αρχίζοντας και από κάτι μικρό, που σας δίνει χαρά και βελτιώνει τη διάθεσή σας στην καθημερινότητα πώς θα επιλύσετε τα μεγαλύτερα προβλήματα που σας απασχολούν;

Ευνοούνται οι Τοξότες και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια της φωτιάς, Κριός και Λέων. Επίσης επηρεάζονται τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, αλλά και οι Παρθένοι και οι Ιχθύες.