Μπορεί από τη Λας Πάλμας να εκφράζουν τη σιγουριά πως ο Σέρχιο Αραούχο θα είναι τη νέα σεζόν κάτοικος Καναρίων Νήσων, ωστόσο από ΑΕΚ μεριά φαίνεται να μην έχουν πει την τελευταία κουβέντα. Οι άνθρωποι της Ενωσης, και δη ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τονίζουν πως οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν ρίξει ακόμα την τελευταία ζαριά για τον αργεντινό φορ. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα της ανατροπής.

Ειδικά από τη στιγμή που και ο ίδιος ο παίκτης θα εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στη χώρα μας. Λέτε το περσινό έργο να επαναληφθεί; Ή μήπως το αντίο του αργεντινού στράικερ είναι τούτη τη φορά οριστικό;

Μετατόπιση ενδιαφέροντος

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών στο βόλεϊ έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε περίπατο για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που άλλωστε είναι το μεγάλο φαβορί και για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, βλέποντας το πώς συμπληρώνονται τα ρόστερ και το πού θα αγωνίζονται οι ομάδες, όλα τα λεφτά του χρόνου θα είναι το πρωτάθλημα της Pre League (πρώην Α2), στην οποία θα μετέχουν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, με μόνο δύο θέσεις για την άνοδο!

Αν και στην ΑΕΚ (φιναλίστ στον τελικό ανόδου) αισιοδοξούν ότι θα ανέβουν στην Α1 (επιτέλους!), καθώς όλο και κάποιος σύλλογος από τη μεγάλη κατηγορία ίσως να μην μπορέσει να συμμετάσχει τελικά λόγω οικονομικών δυσκολιών. Ισως γι’ αυτό, λέω εγώ, να αργήσουν να οριστικοποιηθούν οι σχετικοί πίνακες.

Το μετάνιωσε στο τσακ!

Οταν είσαι η μητέρα του δημοφιλέστερου και πλουσιότερου αθλητή του κόσμου, η συγγραφή της αυτοβιογραφίας σου είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις –αν σέβεσαι, φυσικά, τον εαυτό σου. Αυτό προφανως σκέφτηκε και η Ντολόρες Αβέιρο, η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία παρεμπιπτόντως έχει 1,4 εκατ. ακολούθους στο Instagram.

Στην αυτοβιογραφία της λοιπόν, η κυρία Αβέιρο μας αποκαλύπτει πως όταν έμεινε έγκυος στο τέταρτο παιδί της, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πήγε στον γιατρό για να διακόψει την κύηση γιατί ο άνδρας της είχε γίνει μέθυσος μετά την επιστροφή του από τον πόλεμο της Ανγκόλας. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, που εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι πουλά.

Ευκαιρία για τρολάρισμα

Εν μέρει λάθος θεωρώ την απόφαση που έλαβε ο Δημήτρης Θάνος να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του. Θα μπορούσε ο διαιτητής του Συνδέσμου Γρεβενών να ανακοινώσει ότι αποσύρεται μεν από τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά θα συνεχίσει να σφυρίζει σε ξένα πρωταθλήματα! Και έτσι θα «τρόλαρε» κόσμο και κοσμάκη. Οπως, αντίστοιχα, κόσμο και κοσμάκη υποδέχεται στο ξενοδοχείο του στα Γιάννινα. Οπότε η (επιχειρηματική) ζωή συνεχίζεται. Εκεί φυσικά δεν ακούγεται σφύριγμα λήξης.
Πιέζει η Τρίπολη για τον Κουρμπέλη

Μέσα σε όλα του τα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός είχε δεχτεί πίεση και από τον Αστέρα Τρίπολης τον περασμένο Ιανουάριο προκειμένου να πουλήσει τον Κουρμπέλη, ως έχων συμφέρον. Διότι οι Πράσινοι χρωστάνε ακόμα στους Αρκάδες από τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, ενώ ο Αστέρας έχει κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης του Κουρμπέλη.

Είναι αλήθεια πως στην Τρίπολη έχουν κάνει αρκετή υπομονή για την υπόθεση, όμως μαθαίνω ότι αυτή αρχίζει να εξαντλείται όσο περνάνε οι μέρες. Αλλά το ζουμί δεν είναι εδώ. Μου είπαν πως στην Τρίπολη ρωτάνε μέχρι και ατζέντηδες για το αν μπορούν να βρουν μια ομάδα που να κάνει πρόταση για τον Κούρμπε. Ομως η τιμή εκκίνησής του, πλέον, είναι μεγαλύτερη από 2,5 εκατομμύρια ευρώ και δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να τα δώσει.

Είναι ξεκάθαρο πως μιλάμε για το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού και τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να φέρει χρήματα στα ταμεία.