Σε μαγικές κινηματογραφικές βραδιές καλούν κι εφέτος το καλοκαίριτους λάτρεις της έβδομης Τέχνηςτο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης προτείνοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά να δουν «Σινεμά με Θέα» στην αίθουσα που βρίσκεται στην οροφή του κτιρίου Μ2 του ΜΜΘ.

Οι κινηματογραφόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από τις 11 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου και από τις 27 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου,18 φιλμ που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό την τελευταία διετία, όπως τα «Να με φωνάζεις με το όνομά σου» και «Κάτω από τον ήλιο» του Λούκα Γκουαντανίνο, ταοσκαρικά «Moonlight»του Μπάρι Τζένκινς και «Ο εμποράκος»του Ασγκάρ Φαραντίκαι «Τζάκι»του Πάμπλο Λαρέν, καθώς και τα«Μια φανταστική γυναίκα» και «Γκλόρια»του Σεμπάστιαν Λέλιο.

Τις προβολές, που θα πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Πέμπτη,θα ανοίξει το επίσης οσκαρικό«Πάρτι»της Σάλι Πότερ τη Δευτέρα 11/6 και ώρα 21.30. Ηδη έχει αρχίσει η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας του ΜΜΘ www.tch.gr.

Εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των5€ (γενική είσοδος) και 4€ (φοιτητές, παιδιά, κάρτα ανεργίας, CineΚάρταF της περιόδου 2017-2018).

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες συνδεθείτε στην ιστοσελίδα www.filmfestival.gr