Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στα όσα ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχετικά με το ΟΑΚΑ και τη χρήση που κάνει η Ένωση. Οι Κιτρινόμαυροι τόνισαν πως η σύμβαση που υπεγράφη από τη μεριά τους περιλαμβάνει πολύ μικρότερη χρήση σε σχέση με εκείνη του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας επίσης πως είναι η μοναδική ομάδα που συντηρεί το Στάδιο από το 2013.

«Η ΑΕΚ μπαίνει στο ΟΑΚΑ δύο φορές το μήνα για τους αγώνες της, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει όλο το κέντρο της δραστηριότητάς του στο ΟΑΚΑ, αφού εκεί προπονείται η ομάδα του ενώ τα γηπεδάκια πίσω τα χρησιμοποιούν και οι Ακαδημίες του. Για τον Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ είναι και ΟΑΚΑ και Σπάτα μαζί, για εμάς η χρήση είναι πολύ μικρότερη.

Το ποσό που ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι μεν αυτό της σύμβασης αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση ό,τι στοιχίζει στην ΠΑΕ ΑΕΚ το ΟΑΚΑ ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει επωμιστεί τη συντήρηση του χόρτου, ότι πλήρωσε την αλλαγή του χόρτου ενώ είναι και όλη η συντήρηση του ΟΑΚΑ που ανεβάζει πολύ το ποσό και μπορεί και να το διπλασιάζει.

Στη σύμβασή μας έχουμε δικλείδα ασφαλείας για το ΟΑΚΑ στο 15% των εσόδων μας, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος και είναι απόλυτα νόμιμη», αλλά και ότι «… από το 2013 που η ΑΕΚ επέλεξε να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ είναι αυτή που το συντηρεί, ένα γήπεδο που θα είχε σοβαρά προβλήματα αν έστω δεν υπήρχε η ΑΕΚ σε αυτό», σχολίαζαν από την ΑΕΚ.