Ανακοινώσεις για το θάνατο του Χάρρυ Κλυνν εκφράζοντας συλλυπητήρια στους οικείους του εξέδωσε ο πολιτικός κόσμος.

«Αποχαιρετώ με θλίψη έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και έναν ωραίο άνθρωπο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο twitter, ενώ συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο» αναφέροντας ότι είχε μια φιλική σχέση με τον εκλιπόντα που στηρίχτηκε στον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση.

Στην ανακοίνωση της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου αναφέρει: «με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε τον ιδιοφυή και πολυτάλαντο Πόντιο καλλιτέχνη Βασίλη Τριανταφυλλίδη που επί χρόνια χάρισε γενναιόδωρα στους Έλληνες το αβίαστο γέλιο, τον αυτοσαρκασμό και την αισιοδοξία. Καλό σου ταξίδι μοναδικέ Χάρρυ Κλυνν».

«Αποχαιρετούμε ένα γνήσιο λαϊκό καλλιτέχνη, τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, γνωστό με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Χάρρυ Κλυνν. Χαρισματικός, με όπλο τη σάτιρα, ανέδειξε κακώς κείμενα στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, ιδιαίτερα στις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΚΚΕ.