Η μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς στην ΑΕΚ οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Η Ένωση έδωσε τα χέρια με τον Εργοτέλη και ο Βέλγος επιθετικός τη νέα σεζόν θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, η ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι θέμα χρόνου.

O Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, επιβεβαίωσε μιλώντας στο Sport24 Radio 103,3 το γεγονός ότι ΑΕΚ και Εργοτέλης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και το ζήτημα της μεταγραφής αναμένεται να τελειώσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Η αρχική δήλωσή του: «Όντως μας έχει κατατεθεί πρόταση απ’ την ΑΕΚ και πιστεύω πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει οριστικά, είμαστε όμως πολύ κοντά».

Για την πιθανότητα ανταλλαγής παικτών με την ΑΕΚ: «Εμείς έχουμε ήδη απ’ τον Γενάρη τον Ηλία Τσέλιο. Θέλουμε να τον κρατήσουμε, είναι χρήσιμος για την ομάδα μας. Από εκεί και πέρα, αν υπάρξει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, σίγουρα θα το κοιτάξουμε».

Για το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής του Κάιπερς: «Δεν είναι μυστικό, απλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ επειδή δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Είμαστε ευχαριστημένοι απ’ την πρόταση της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκτιμούν τόσο τον παίκτη όσο και το σωματείο μας».