Οι  τοποθετήσεις του Τζόρντι Μπερτομέου στο Βελιγράδι για το φάιναλ φορ της Euroleague, και οι οποίες αφορούσαν τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έφεραν το ξέσπασμα του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλεσε σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram «παθολογικό ψεύτη» τον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague, ενώ αποκάλυψε ότι η διοργανώτρια αρχή προχώρησε σε δύο νέες τιμωρίες σε βάρος του: ετήσια απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα της διοργάνωσης και πρόστιμο 410.000 ευρώ.

Στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, όπως διαφαίνεται από την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram, θεωρούν ότι ο Μπερτομέου ξεπέρασε τα… όρια με την τοποθέτησή του περί απόρριψης της συμπεριφοράς του «ισχυρού άνδρα» των Πρασίνων από τις υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης, τη στιγμή που υπήρχε συμφωνία κυρίων, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και όλα να συζητηθούν μετά το φάιναλ φορ.

Ο Γιαννακόπουλος ξετυλίγει σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο instagram το ιστορικό των συζητήσεων με τον Τζόρντι Μπερτομέου, επισημαίνοντας τη μεταξύ τους συμφωνία για… εκεχειρία και επαναδιαπραγμάτευση μετά το φάιναλ φορ. Γι` αυτό άλλωστε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν είχε δημοσιοποιήσει το περασμένο διάστημα τις νέες «καμπάνες» που είχαν επιβληθεί από την Euroleague και το instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν έκανε καμία αναφορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Η τοποθέτηση όμως του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague το Σάββατο, άνοιξε τον… ασκό του Αιόλου και πλέον τα πάντα είναι ρευστά, όσον αφορά την παραμονή ή όχι του Παναθηναϊκού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.