Στην εξαγορά του 100% της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Προμηθευτική προχώρησε η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης «ρίχνοντας» έτσι και τα τείχη της Αθήνας και επεκτείνοντας τις δραστηριότητες του και στην Αττική. Η εταιρεία Μασούτης εξαγοράζει το σύνολο των καταστημάτων της Προμηθευτικής -57 καταστήματα- τα οποία θα αναμορφώσει εισάγοντας σύμφωνα με τα στελέχη της ένα νέο μοντέλο καταστήματος σούπερ μάρκετ.

Η συμφωνία προβλέπει την διασφάλιση του συνόλου των θέσεων εργασίας ,των 1050 εργαζόμενων της Προμηθευτικής, καθώς και τα εργασιακά τους δικαιώματα. Με την κίνηση αυτή αλλάζει και πάλι ο χάρτης του λιανεμπορίου τροφίμων. Στα σχέδια της εταιρείας Μασούτης είναι σε δεύτερη φάση η επέκταση του δικτύου των καταστημάτων της σε περιοχές που σήμερα δεν έχει παρουσία αρχής γενόμενης με την αναμόρφωση του δικτύου της Προμηθευτικής .

Η εταιρεία Προμηθευτική πραγματοποίησε στη χρήση 30/6/2016-30/6/2017 κύκλο εργασιών 116,6 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φορών 668.376 ευρώ.

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες. Διαθέτει 272 καταστήματα, 250 σούπερ μάρκετ, 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, και ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι ενώ καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια, την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά Θάσο, Λήμνο, Λέσβο και Χίο. Απασχολεί περισσότερους από 7.500 εργαζόμενους. Παράλληλα διαθέτει και 245 καταστήματα φραντσάιζ με την επωνυμία Express Market.