Στη σύλληψη μιας 35χρονης από την Αλβανία, προχώρησαν την Παρασκευή οι αστυνομικές αρχές του Κιλκίς, καθώς εντοπίστηκαν στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον πέντε κιλά ηρωίνης.

Η 35χρονη συνελήφθη μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, το πρωί, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκε η 35χρονη και σε έρευνα της οικίας της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 66 γραμμαρίων, εννέα ναρκωτικά δισκία, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, επτά κινητά τηλέφωνα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 8.365 ευρώ, ως προερχόμενο από το εμπόριο ηρωίνης και ένα καταγραφικό σύστημα αποτελούμενο από 3 κάμερες, οθόνη και συσκευή καταγραφής.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όπως σημειώνεται, από αρχές του έτους, οι αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, έχουν πετύχει σημαντικά αποτελέσματα στον τομέα της καταπολέμησης της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιώντας σε καθημερινή βάση στοχευόμενες δράσεις. Έχουν συλληφθεί πάνω από 400 άτομα και κατασχέθηκαν περισσότερα από 130 κιλά κάνναβη, από επτά κιλά ηρωίνη, περίπου 200 γραμμάρια κοκαΐνη και πάνω από 900 δενδρύλλια κάνναβης.