Μπορεί η σχέση τους να έχει αποκατασταθεί κάπως μετά τον θορυβώδη χωρισμό τους, ωστόσο, ένα περιστατικό έρχεται να διαταράξει ξανά την οικογένεια του Μπραντ Πιτ και της Ατζελίνα Τζολί.

Τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν συνεχώς την είδηση για το αίτημα του 16χρονου γιου τους, Μάντοξ, να φύγει από το σπίτι που ζει με τη διάσημη ηθοποιό και να πάει να μείνει με τον Μπραντ Πιτ.

Ο λόγος είναι ότι ο 16χρονος, υιοθετημένος από το διάσημο ζευγάρι, έχει εκνευριστεί από την Τζολί διότι πήγε κι επισκέφτηκε τον τάφο του «σφαγέα» της Καμπότζης, Πολ Ποτ.

Ο Μάντοξ έχει καταγωγή από την Καμπότζη, έχει μάθει την ιστορία του τόπου του και θεωρεί προσβολή την κίνηση αυτή της μητέρας του. Γι’ αυτό και ζήτησε να μείνει στον θετό του πατέρα.

Σύμφωνα με πηγή του National Enquirer, έμαθε για την επίσκεψη της μητέρας του, πήρε τηλέφωνο τον Πιτ και τον ικέτευσε να μετακομίσει μαζί του. Πηγή της εφημερίδας αναφέρει πως ο πατέρας του προσπάθησε να ηρεμήσει τον Μάντοξ και να του εξηγήσει πως η μητέρα του ήθελε μόνο να μάθει την ιστορία της χώρας από την οποία κατάγεται και ο ίδιος.

Με προσοχή

Του εξήγησε πως οι κινήσεις που θα κάνει πρέπει να είναι προσεκτικές, ειδικά τη στιγμή αυτή που οι δικηγόροι του διάσημου ζευγαριού διαχειρίζονται το ζήτημα κηδεμονίας όλων των παιδιών τους.

Ο Πολ Ποτ και οι Κόκκινοι Χμερ κυβέρνησαν από το 1975 μέχρι το 1979 και κατηγορούνται για το θάνατο εκατομμυρίων, είτε με μαζικές εκτελέσεις, είτε λόγω λιμού.

Η Ατζελίνα Τζολί έχει επισκεφτεί κι άλλες φορές την Καμπότζη και μάλιστα το 2001 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της αποφάσισε να υιοθετήσει τον 16χρονο σήμερα Μάντοξ.

Το αστείο είναι ότι μια βασική αιτία του χωρισμού του ζευγαριού ήταν ένας καυγάς του Μπραντ Πιτ με τον Μάντοξ κατά τη διάρκεια πτήσης. Η Τζολί χαρακτήρισε καταχρηστική τη συμπεριφορά αυτή και ξεκίνησε την αίτηση διαζυγίου.

Μετά από πολύ καιρό ο διάσημος ηθοποιός έκανε σχέση με καθηγήτρια του ΜΙΤ και είναι ευτυχισμένος.