Ολο το βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία ρίχνει πλέον ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα τελευταία 24ωρα πριν από τον τελικό με την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί επιμένει να υπενθυμίζει ότι ο ΠΑΟΚ έχει 70 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο, τους παίκτες του δεν τους «μπριζώνει» με το συγκεκριμένο μότο αλλά περισσότερο τονώνει ατομικά και ομαδικά την αυτοπεποίθησή τους, τονίζοντάς τους ότι είναι καλύτεροι και μπορούν να το αποδείξουν στο γήπεδο.

Στον Δικέφαλο πάντως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ειλημμένη –όπως όλα δείχνουν –απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα να ορίσει αμιγώς ξένη διαιτητική πεντάδα, κατηγορίας ελίτ, που σφυρίζουν δηλαδή σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ.

Οσον αφορά τα πλάνα του ρουμάνου τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα του σαββατιάτικου τελικού, είναι πάνω-κάτω ξεκάθαρα.

Καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια και οι Λέο Μάτος, Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Ανχελ Κρέσπο και Αντρέ Βιεϊρίνια στην αμυντική διάταξη δείχνουν αμετακίνητοι.

Από εκεί και πέρα, ο Μαουρίσιο είναι φαβορί όπως και ο Σάχοβ (που δείχνει να κερδίζει στο νήμα τον Κάνιας) ενώ μεσοεπιθετικά ο Τζάλμα Κάμπος και ο Δημήτρης Πέλκας είναι βασικοί και αναντικατάστατοι αρκετό καιρό και θα είναι έκπληξη αν δεν ξεκινήσουν.

Ο Ρόμπερτ Μακ είναι το φαβορί για το αριστερό άκρο (με Μπίσεσβαρ εναλλακτικά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ήταν παράλογο να ξεκινούσε άλλος από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ολα αυτά πάντως θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό στην αποψινή προπόνηση, που θα είναι ουσιαστικά και η πιο κομβική σε σχέση με την τελευταία της Παρασκευής πλέον στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο μεταξύ, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ Γιώργος Σαββίδης ανακοίνωσε ότι θα παρακολουθήσει τον αγώνα από τη θύρα 23 με τους φίλους του Δικεφάλου.