Οργή επικρατεί μεταξύ των συγγενών των θυμάτων του φοβερού τροχαίου στον Κηφισό. Δύο άτομα είναι νεκρά και μια γυναίκα χαροπαλεύει επειδή ο οδηγός του φορτηγού, όπως αποδείχθηκε, είχε καταναλώσει αλκοόλ πάνω από τα επιτρεπτά όρια.

Τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της νταλίκας, πώς πέρασε πάνω από τα διαχωριστικά και «τσάκισε» στην κυριολεξία δύο αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Οσο περνούν οι ώρες αποκαλύπτονται κι άλλες πτυχές της τραγωδίας. Όπως το γεγονός ότι ο 64χρονος οδηγός του φορτηγού έχει χάσει δύο πολύ κοντινούς του συγγενείς σε τροχαία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν σκοτωθεί ο αδερφός του, σε νεαρή σχετικά ηλικία αλλά και ο γιος του ο οποίος οδηγούσε μηχανή κι έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όμως, η ανεπίτρεπτη ενέργειά του να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ μια νταλίκα έφερε το τραγικό γεγονός.

Τα θύματα είναι ένας 65χρονος κι ένας 60χρονος αλβανικής καταγωγής ενώ η 34χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στην εντατική είναι κόρη του 60χρονου.

Μιλώντας στο protothema.gr η σύζυγος του 60χρονου και μητέρα της τραυματισμένης, αναφέρει ότι πήγαιναν στον φούρνο που εργάζονται, όπως κάθε πρωί.

«Έχασα τον άντρα μου και το παιδί μου χαροπαλεύει στην εντατική», λέει η γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του οδηγού, Πέτρος Μαντούβαλος, μιλώντας protothema.gr, τόνισε αφού επισκέφτηκε τον τόπο της τραγωδίας: «Υπάρχουν θέματα υπαιτιότητας του οδηγού και υπάρχει συγχρόνως ένα κορυφαίο θέμα ασφάλειας: Η Πολιτεία φέρει τεράστια ευθύνη, δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες στο σημείο του δυστυχήματος».

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, ηνταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο οχήματα.Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός της νταλίκας έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ ψηλότερο από το όριο. Σημειώνεται, ότι ο 64χρονος κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σημειώνεται ότι, περίπου στις 8 το πρωί, δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες της Κηφισού, που είχαν κλείσει λόγω του δυστυχήματος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων. Σύμφωνα με την Τροχαία, ομαλοποιείται σιγά – σιγά η κατάσταση.