Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς και κατά πως φαίνεται, μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις. Το επενδυτικό σχήμα που εκπροσωπεί ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, δείχνει αποφασισμένο να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατό τις επαφές για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των «Πράσινων». Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στη συνάντηση του Ταϊλανδού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η πρώτη συνάντηση Πιεμπογνκσάντ –Αλαφούζου ολοκληρώθηκε, λοιπόν, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αποφάσισαν να υπογράψουν σύμφωνο εμπιστευτικότητας. Αυτό συντάσσεται κι έχει στόχο την επίσπευση του ελέγχου των οικονομικών στοιχείων και υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύντομα, αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση στην οποία θα περιγράφονται λεπτομέρειες της συμφωνίας. Μάλιστα,στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι νομικοί των δύο πλευρών, οι οποίοι θα συντάξουν το σύμφωνο εμπιστευτικότητας, αλλά και πιθανότατα την ανακοίνωση που θα εκδοθεί.

Όπως φαίνεται, οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναικός θα είναι ραγδαίες, αφού η «Pan Asian» προχωρά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου και τα σχέδιά της δεν περιορίζονται μόνο στην αναγέννηση του Παναθηναϊκού.