Μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για έβδομη διαδοχική χρονιά και 36η στην ιστορία της, βρίσκεται η Γιουβέντους, μετά τη νίκη στο Τορίνο επί της Μπολόνια (3-1).

Η «Γηραιά Κυρία» αύξησε στους 7 βαθμούς τη διαφορά στην κορυφή από τη δεύτερη Νάπολι, η οποία αν «στραβοπατήσει» την Κυριακή, κόντρα στην Τορίνο, «χαρίζει» στη πρωτοπόρο και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Το αυτογκόλ του Ντι Μάιο στο 52΄ έφερε την ισοφάριση για τους γηπεδούχους, καθώς είχε ανοίξει το σκορ στο 30΄ με πέναλτι ο Βέρντι, ενώ Κεντίρα και Ντιμπάλα «σφράγισαν» τη νίκη. Από την Μπολόνια, ο Τοροσίδης μπήκε αλλαγή στο 60΄ στη θέση του Κραφτ.

Η Μίλαν αναπτέρωσε τις ελπίδες για την κατάκτηση της 6ης θέσης που δίνει το δικαίωμα εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (ελπίζει βέβαια και στην κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στην Γιουβεντους), μετά τη νίκη της στο Σαν Σίρο επί της Ελλάς Βερόνα (4-1), η οποία και μαθηματικά πλέον υποβιβάζεται. Για την ομάδα του Μιλάνου τα τέρματα σημείωσαν οι Τσαλχάνογλου (11΄), Κουτρόνε (32΄), Αμπάτε (49΄) και Μπορίνι (89΄), ενώ για τους ηττημένους σκόραρε στο 85΄ ο Λι Σονγκ-Γου.