Η υπόθεση «Γενς Βέμερ» έκλεισε την Παρασκευή για τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να εξοφλούν τον ποδοσφαιριστή και, πλέον, αναμένεται να αποσυρθεί η τρίτη αφαίρεση βαθμών (-3) που θα σήμαινε τον υποβιβασμό της ομάδας στην Football League.

Όπως έγινε γνωστό στον τραπεζικό λογαριασμό του πρώην παίκτη του «τριφυλλιού» κατατέθηκε το ποσό των 483.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι δεν υφίσταται, πλέον, κανένας κίνδυνος υποβιβασμού του συλλόγου.

Ήδη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ενημερώσει την πλευρά του Βέμερ για την τελευταία εξέλιξη κι έτσι η υπόθεση μπήκε στην τελική της ευθεία, καθώς το μόνο που απομένει είναι να ζητηθεί από τα αρμόδια όργανα να μην ισχύσει η ποινή του τελευταίου -3.

Παράλληλα, τραπεζικές επιταγές στους παίκτες και στο υπαλληλικό προσωπικό του Παναθηναϊκού μοίρασε το απόγευμα της Παρασκευής διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ στο Κορωπί. Τα ποσά αντιστοιχούν στο 35% της δόσης του περασμένου Δεκεμβρίου με ημερομηνία πληρωμής την ερχόμενη Δευτέρα (7/05).

Οπως πάντως ανέφερε η ιστοσελίδα to10.gr, κανείς παίκτης δεν υπέγραψε, εξόφληση ενώ το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι τελικά αποφάσισαν να μην κρατήσουν τις επιταγές. Τις άφησαν σε στέλεχος της ομάδας στο «Γ. Καλαφάτης» και περιμένουν όλοι, Έλληνες και ξένοι τη Δευτέρα να μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους