Το διαιτητικό δικαστήριο επιδίκασε στον Γιώργο Κουτρουμπή το ποσό των 304.000 ευρώ, ενώ όπως είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός είναι ήδη σε επαφές με τον πρώην κεντρικό του αμυντικό και νυν παίκτη της Σταντάρ Λιέγης, προκειμένου να επιτευχθεί διακανονισμός.

Σε ό,τι αφορά τις περιπτώσεις των Λέτο, Πέτριτς (έχουν επιδικαστεί 160.000 ευρώ στον Αργεντινό και 162.000 ευρώ στον Κροάτη για την εφορία), απορρίφθηκαν οι εφέσεις του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου:

«Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 204/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή MLADEN PETRIC.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 200/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή SEBASTIAN EDUARDO LETO.

Δέχεται κατά τύπους και ουσία την έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ κατά της υπ΄αριθμ. 201/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο, όπως στο σκεπτικό

Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την καθής να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των ( 304.398,39) νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση».