Μείωση 12% στα τιμολόγια 2.700 επαγγελματιών, που ταλαιπωρήθηκαν από τις πολύωρες διακοπές υδροδότησης κατά τη μεγάλη βλάβη στον αγωγό μεταφοράς νερού από την Αραβησσό, λίγο πριν από το Πάσχα, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας "Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΕΥΑΘ ΑΕ).

Η ελάφρυνση στους λογαριασμούς θα ισχύσει για το δεύτερο τετράμηνο του 2018, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ ΑΕ, η οποία με σημερινή της ανακοίνωση επισημαίνει ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τα επιμελητήρια επαγγελματικό και βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης για όλα τα θέματα ευθύνης της εταιρείας, που αφορούν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Ικανοποιημένος με την απόφαση της ΕΥΑΘ ΑΕ, ως ελάχιστη ανταπόδοση στους βιοτέχνες, δήλωσε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της πόλης (ΒΕΘ), Αναστάσιος Καπνοπώλης.

Μάλιστα, χαρακτηρίζοντας «άκρως θετική» την προαναφερόμενη εξέλιξη, ο κ. Καπνοπώλης, σε ανακοίνωση του ΒΕΘ, εκφράζει την ελπίδα να συνεχιστεί η συνεργασία της εταιρείας με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Ο ΒΕΘ υτπογραμμίζει ότι οι μειώσεις στα τιμολόγια υδροδότησης που θα ισχύσουν για το δεύτερο τετράμηνο του 2018, «δεν θα αφορούν τους επαγγελματίες, των οποίων τα υδρόμετρα είναι υπό αφαίρεση λόγω συσσωρευμένων ζημιών».