Ο Ζινεντίν Ζιντάν εξασφάλισε με την Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσία στον τρίτο στην σειρά τελικό του Champions League, έχοντας μάλιστα κατακτήσει τους δύο προηγούμενους.

«Παίξαμε απέναντι σε μία τεράστια ομάδα, η Γιουβέντους ήταν το ίδιο, η Παρί Σ.Ζ το ίδιο. Είμαστε ευχαριστημένοι, έχουμε αποκλείσει τρεις μεγάλες ομάδες», είπε ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ηταν ένα τρελό παιχνίδι, ξέφρενο, από αυτά που αρέσουν στους φιλάθλους. Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο. Συγχαίρω τη Μπάγερν, επειδή έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι. Στο Champions League δεν κερδίζεις πράγματα χωρίς να υποφέρεις, πόσω μάλλον για να φτάσεις σε ένα τελικό. Αλλά αυτό είναι πιο όμορφο, αν και για την καρδιά είναι πιο περίπλοκο. Είμαστε μόνο στον τελικό. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί αυτό που έχει επιτύχει δεν είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στο Κίεβο. Είναι πραγματικά τεράστιο αυτό που κάναμε, απίστευτο. Το κλειδί της επιτυχίας, περισσότερο από αυτή την ομάδα είναι αυτός ο σύλλογος. Πρόκειται για μια ιστορία που έρχεται από μακριά και την γράφουμε όπως έκαναν άλλοι. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν εγκαταλείπει. Νιώθω πολύ καλά, είναι πολύ όμορφο. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο λόγω αυτών των συναισθημάτων. Ευχαριστώ επίσης τους φιλάθλους, ήταν απίστευτοι».