Για τρεις ημέρες, πέντε κλασικά Opel GT, θα διανύσουν περισσότερα από 600 χιλιόμετρα στον κλασικό αγώνα, 7οBodensee Klassik που πραγματοποιείται από σήμερα και θα διαρκέσει για τρεις ημέρες.

Η διαδρομή είναι από τις πιο όμορφες της Ευρώπης. Τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, από την πόλη Μπρέγκενζ, θα συνεχίσουν ανατολικά στις ακτές της λίμνης Κονστάτσα και όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να διασχίσουν τις επιβλητικές Αλπικές κορυφές του Τιρόλο.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες και ηθοποιός. Ο Βερολινέζος είναι κάτοχος Βραβείου Emmy στο “Generation War” και γνωστός από τη συμμετοχή του στη Γερμανική μίνι σειρά “Deutschland 83”.

Ο Τρέπτε θα καθίσει πίσω από το τιμόνι ενός 1969 Opel GT 1900 κατά τη διάρκεια του Bodensee Klassik – ενός αυτοκινήτου που κατασκευάστηκε 19 χρόνια πριν γεννηθεί.

Φέτος, συνολικά 180 κλασικά αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στις ανατολικές ακτές της Λίμνης Constance. Το πρώτο σκέλος (Πέμπτη, 3 Μαΐου) θα ξεκινήσει από το Bregenz, θα περάσει από το Allgäu και θα ολοκληρωθεί στο Lindau. Την Παρασκευή (4 Μαΐου), οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν μία διαδρομή που θα τους οδηγήσει στην Άνω Σουηβία, στη περιοχή γύρω από το Ravensburg. Το τελευταίο σκέλος θα εκτυλιχθεί κυρίως στην Αυστρία, στις 5 Μαΐου, όπου αυτοκίνητα και οδηγοί θα αντιμετωπίσουν την πρόκληση της Αλπικής ειδικής διαδρομής, μέσω του Ανατολικού Allgäu, Τιρόλο και Vorarlberg.