Ο Φελαϊνί χάλασε την πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου με τη φανέλα της Αρσεναλ. Ο Αρσέν Βενγκέρ εμφάνισε χτες στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στην Αρσεναλ μία 11άδα με μέσο όρο ηλικίας 24 χρόνια και 67 ημέρες, η νεότερη από τον Αύγουστο του 2011, όταν πάλι στο Ολντ Τράφορντ είχε ηττηθεί 8-2!

Ο Βενγκέρ λοιπόν εμπιστεύτηκε στον Μαυροπάνο θέση στο κέντρο της άμυνας και ο 20χρονος στόπερ έγινε ο δεύτερος Ελληνας που φοράει τη φανέλα της Αρσεναλ μετά τον Σταφυλίδη. Το γκολ του Φελαϊνί στις καθυστερήσεις έφερε απογοήτευση στην Αρσεναλ, καθώς είναι η μοναδική ομάδα και στις πέντε πρώτες κατηγορίες της Αγγλίας, χωρίς εκτός έδρας νίκη μέσα στο 2018.

Ο Αρσέν Βενγκέρ είχε εγκάρδιο χαιρετισμό, πριν από την έναρξη του αγώνα, με τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον και τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τους οποίους οι σχέσεις του είχαν διαταραχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Φέργκιουσον προσέφερε ένα δώρο στον αλσατό τεχνικό που αποχωρεί από την Αρσεναλ ύστερα από 22 χρόνια.

Η Μάντσεστερ Σίτι με το 4-1 επί της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο έφτασε τα 102 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε το σύνθημα για τον επόμενο στόχο. Η Σίτι υποδέχεται στην 37η αγωνιστική τη Χάντερσφιλντ και με ένα νέο «τρίποντο» θα φτάσει το ρεκόρ των 96 βαθμών και μάλιστα σε ένα ματς που θα γίνει και η απονομή του τροπαίου.

Την περίοδο 2014-2015 η Τσέλσι είχε φτάσει τους 95 βαθμούς, ενώ φυσικά είναι έτοιμη να σπάσει και το ρεκόρ των 103 γκολ που έχει πάλι η Τσέλσι από την περίοδο 2019-2010.