Το βιβλίο Γκίνες ψάχνει περίεργα ρεκόρ, αλλά δεν γνωρίζουμε εάν έχει προλάβει να πάρει είδηση αυτό του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, αλλιώς θα το είχε ήδη… κορνιζάρει σε κάποια από τις σελίδες του.

Σε λιγότερο από 24 ώρες οι Κυανέρυθροι άλλαξαν τέσσερις προπονητές για να καταλήξουν πάντως πάλι σε Βαγγέλη.

Οχι τον Ζιάγκο που ήθελαν να φέρουν σηκωτό πίσω οι παίκτες του Πανιωνίου, αλλά τον Βαγγέλη Αλεξαδρή που επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη και στις αγαπημένες του (όχι μόνο με τον Πανιώνιο) επικίνδυνες αποστολές. Καθώς θα πρέπει να σώσει τον Πανιώνιο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές όπου χρειάζεται για να είναι σίγουρος τουλάχιστον δύο νίκες σε ένα πρόγραμμα ζόρικο με Αρη και Ρέθυμνο εκτός και ΠΑΟΚ εντός αλλά πιθανότατα κεκλεισμένων των θυρών.

Η διοίκηση του Πανιωνίου ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης την αντικατάσταση του Βαγγέλη Ζιάγκου με τον Στηβ Γιατζόγλου, γεγονός που προκάλεσε αλυσιδωτές (και άμεσες αντιδράσεις) στη Νέα Σμύρνη από τους φίλους του Πανιωνίου που δεν συζητούσαν καν την περίπτωση να έχουν στον πάγκο έναν άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι είναι υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής. Ο Δημήτρης Μισιακός, συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου, ήταν αυτός που πήρε το χρίσμα αμέσως μετά τη μη συμφωνία –τελικά –με το Λιοντάρι, καθώς ο Βαγγέλης Ζιάγκος ήταν ανένδοτος να επιστρέψει («Δεν μου το επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου» τόνισε χαρακτηριστικά) αλλά ούτε αυτός τελικά έμεινε με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να αναλαμβάνει την άλλη μέρα.