Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πλέον καθοριστική για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το τρίτο -3 που ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Γενς Βέμερ φέρνει τους «πράσινους» ακόμη πιο κοντά στην πιο «μαύρη σελίδα» της Ιστορίας τους.

Σε ότι αφορά το θέμα του Βέμερ, ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας με άμεσους συνεργάτες του, τους ανακοίνωσε πως πλέον είναι ειλημμένη απόφαση να δώσει τα χρήματα στον Γερμανό.

Οπως ανέφερε η ιστοσελίδα « to10.gr» είναι πιθανό ακόμα και να δώσει όλα τα χρήματα ο Αλαφούζος για να τελειώσει οριστικά με τον Γερμανό και να επικεντρωθεί πλέον ο Παναθηναϊκός στο θέμα της αδειοδότησης και πως θα αποφύγει και αυτόν τον σκόπελο.

Τα προβλήματα φυσικά δεν τελειώνουν αφού την Τετάρτη το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα εκδικαστεί την υπόθεση του Εσιέν και είναι πιθανό να επιβληθεί νέα ποινή στον Παναθηναϊκό.

Εκτός όμως, από την υπόθεση Βέμερ, σημαντικές εξελίξεις αναμένονται και στο διοικητικό κομμάτι, μιας και από το περιβάλλον του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ διέρρευσε ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα βρίσκεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (4/05).

Ο τελευταίος θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Pan Asia, με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να έχει θέσει ως απαράβατο όρο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες την αποφυγή του υποβιβασμού της ομάδας.