Απειλές για πολλαπλές επιθέσεις «για κάθε σύλληψη ή δίωξη μελών» του Ρουβίκωνα εξαπέλυσε μέλος της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, μετά τη σύλληψη στελέχους της για την επίθεση στο Βρετανικό Συμβούλιο την περασμένη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα το μέλος του Ρουβίκωνα αναφέρει πως πληροφορήθηκε ότι και ο ίδιος ταυτοποιήθηκε, για την επίθεση με μπογιές στη Γαλλική πρεσβεία.

«Οι προκλήσεις θα απαντηθούν άμεσα και δυναμικά. Για κάθε σύλληψη ή δίωξη μελών της ομάδας, δέκα δράσεις κανονίζονται», προειδοποιεί στην ανάρτηση του, ενώ αναφέρει ότι «δέκα δράσεις κανονίζονται».

«Παρασκευή βράδυ συνελήφθη σύντροφος της ομάδας για την παρέμβαση στο βρετανικό συμβούλιο ύστερα από μήνυση του προέδρου του συμβουλίου. Πήγαν και τον πήραν ασφαλίτες από τον χώρο της εργασίας του. Σήμερα ενημερώθηκα ότι με «ταυτοποίησαν» για την επίθεση στην γαλλική πρεσβεία. Οι προκλήσεις θα απαντηθούν άμεσα και δυναμικά. Για κάθε σύλληψη ή δίωξη μελών της ομάδας, ΔΕΚΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ» αναφέρει χαρακτηριστικά το μέλος του Ρουβίκωνα.

Υπενθυμίζουμε ότι ένα από τα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας», που είχαν εισβάλει το πρωί της 26ης Απριλίου στο Βρετανικό Συμβούλιο και είχαν πετάξει φέιγ βολάν στην είσοδο του κτιρίου, αφού ταυτοποιήθηκε κατόπιν μαρτυριών και εικόνων που προήλθαν από κάμερες κλειστού κυκλώματος, συνελήφθη.