Ένα πρόσωπο που φαίνεται να εισήλθε στην οικία της οδού Ζαλόγγου φορώντας κουκούλα την νύχτα του διπλού φόνου κατονόμασε στην κατάθεση του ο 33χρονος που τελεί υπό κράτηση για την υπόθεση. H ανάκριση του υπόπτου συνεχίζεται ενώ μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψη του προσώπου που κατονόμασε ο 33χρονος.

Ο 33χρονος ανακρίνεται από την αστυνομία από τις 15:00 και δίνει απαντήσεις για τα όσο ισχυρίστηκε προφορικά κατά την σύλληψη του περί γνώσης του ιδίου για το ποιός διέπραξε τον φόνο αλλά και για τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ του φόνου.

Στο μεταξύ, τον 33χρονο που τελεί υπό κράτηση ώς ύποπτος για την υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο αναγνώρισε σε αναγνωριστική παράταξη ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους σύμφωνα με πληροφορίες του «Πoλίτη». Η διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης έγινε γύρω στο μεσημέρι

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους βρέθηκε σήμερα στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός μάρτυρας, για την υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο.

Την Πέμπτη στο Δικαστήριο αναφέρθηκε ότι ο 15χρονος είχε πει στην Αστυνομία ότι ο ένας από τους δύο δράστες, που του μίλησε είχε ακάλυπτο πρόσωπο και μούσι. Επίσης, είχε αναφέρει ότι το πρόσωπο αυτό του είπε πως έχει έναν γιο και γι’ αυτό και δεν θα τον πείραζε.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ ο γιος των θυμάτων προσήλθε στους ανακριτές συνοδευόμενος από παιδοψυχίατρο και οικεία του πρόσωπα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Παπαϊωάνου, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κατάθεση δήλωσε ότι «ο ανήλικος στοχοποιήθηκε άδικα».

Είδα, είπε μιλώντας στο ΡΙΚ, αρκετά σενάρια χωρίς υπόσταση. «Ειλικρινά διερωτώμαι, πόσος κόσμος ήταν διατεθειμένος να επεξεργάζεται, να διαδίδει να συζητά τέτοια σενάρια», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαϊωάνου υπέδειξε ότι εκπαιδευτικοί – συμμαθητές, με τους οποίους θα έλθει το παιδί σε επαφή πρέπει να το περιβάλουν με την αγάπη.