Στον «αέρα» ο τελικός Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαββίδη να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και να μην κατέβει η ομάδα!

Ενα χθεσινοβραδινό ποστάρισμα του γιου τού Ιβάν Σαββίδη και μέλους του ΔΣ του ΠΑΟΚ, Γιώργου, άναψε φωτιές καθώς σύμφωνα με αυτό τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν ο κάτοχος του τίτλου θα κατέβει στον τελικό της 12ης Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Λίγες ώρες μετά την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ο εορτάζων χθες Γιώργος Σαββίδης ανέβασε ένα post στο Instagram στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μέσα στις επόμενες ημέρες, ύστερα από συζητήσεις με την οικογένεια του ΠΑΟΚ και κάποιων ειδικών, θα εκφράσουμε την επίσημη θέση μας σχετικά με τη συμμετοχή μας στον τελικό Κυπέλλου και την κατάσταση γενικότερα».

Θυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει επίσης μια φωτογραφία του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού και νυν υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή που χαμογελάει και είχε βάλει λεζάντα: «Κοιτάξτε αυτό το χαρούμενο πρόσωπο». Οπως καταλαβαίνει κανείς, ο ΠΑΟΚ θα τραβήξει το θέμα στα άκρα, την ίδια στιγμή που είναι δεδομένο ότι θα προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο για την απόρριψη της έφεσης που είχε κάνει κατά της πρωτόδικης απόφασης που τον μηδένιζε στον αγώνα με την ΑΕΚ και του αφαιρούσε και τρεις βαθμούς φέτος και δύο από του χρόνου. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάντως κάνουν λόγο για μια απόφαση που ελήφθη κάτω από στοχευμένες κινήσεις επικοινωνιακού τραμπουκισμού με τις… πλάτες υπουργών και πολιτικών προσώπων. Οπως σημειώνουν μάλιστα από τον ΠΑΟΚ: «Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες. Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά. Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες, άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους».