Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει ενημερώσει τον Γιάννη Αλαφούζο πως μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε (πιθανότατα αύριο) θα βρεθεί στην Ελλάδα προκειμένου να έχουν συνάντηση για το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ στην Pan Asia. Χθες, όμως, ήρθε στην επιφάνεια ένα ακόμα όνομα, του ζάπλουτου ισραηλινού μεγαλοεπιχειρηματία Μπένι Στάινμετς, ο οποίος, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από κυβερνητικές πηγές, είναι πίσω από το ντιλ και ο άνθρωπος που επί της ουσίας κινεί τα νήματα γύρω από την προσπάθεια εξαγοράς της ΠΑΕ.

Ο Στάινμετς είναι δισεκατομμυριούχος και εμπλέκεται σε αγορές διαμαντιών, κτηματομεσιτικές εταιρείες και εταιρείες βιομηχανίας και το… προξενιό φέρεται ότι το έχουν κάνει μέλη της κυβέρνησης. Το σκοτεινό σημείο της υπόθεσης είναι πως έχει συλληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν για οικονομικές ατασθαλίες, με την περιπέτειά του να έχει πάντως τελειώσει.

Χθες η Σούπερ Λίγκα με ανακοίνωσή της επισημοποίησε τη δεύτερη αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό λόγω των οφειλομένων στον Βέμερ. Μέσα σε πέντε ημέρες μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ πρέπει να πληρώσει για να μην υποβιβαστεί!

Τέλος, σε νέα αποχή κατέβηκαν χθες οι παίκτες καθώς δεν πείστηκαν για το πλάνο αποπληρωμής που τους γνωστοποίησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Αύριο θα επανεξετάσουν τη στάση τους.