Ο Παναιτωλικός κατάφερε να βρει τρόπο να ξεκλειδώσει την αμυντική διάταξη της Λαμίας και τελικά πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Μοράρ στο 74′. Η ομάδα του Αγρινίου δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, αλλά σίγουρα ήταν αυτή που έψαξε το γκολ και επικράτησε δίκαια. Αντίθετα η Λαμία εστίασε στην αμυντική της λειτουργία, ρίχνοντας το βάρος στη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν. Οι φιλοξενούμενοι τα κατάφεραν μέχρι το 74′ αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Παναιτωλικός άλλαξε τα δεδομένα. Ο Μοράρ ευστόχησε και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, με το γκολ αυτό να κρίνει την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας του Αγρινίου. Ο Ντίας είχε μεγάλη ευκαιρία στο 85′ (δοκάρι) για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ασίγκμπα στις καθυστερήσεις. Ο Παναιτωλικός διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για κατάκτηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη ενώ η Λαμία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Κέρκυρας για να σφραγίσει από χθες την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα. Εχει πάντως διαφορά πέντε βαθμών από την Κέρκυρα, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Αργκους, Μαρινάκης (90′ Χαντάκιας), Ρότσα (70′ Κλέσιο), Τσοκάνης, Μοράρ, Ντίας, Ρόσα, Μάζουρεκ, Μπράβο.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος (76′ Φράγκος), Παντελιάδης, Σελίμ, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Ακόστα, Τσαπρούνης, Μπούντνικ (57′ Κουτρομάνος), Τσούκαλος, Μπλάζιτς (26′ Αντρόνικ).

Χ.Ε.