Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν θα απουσιάσει μόνο στο δεύτερο αγώνα με τη Ζαλγκίρις. Ο σέντερ του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 ημέρες, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, στο πρώτο ματς με τους Λιθουανούς. Ρήξη έσω μηνίσκου υπέστη ο Γιώργος Μπόγρης και θα μείνει εκτός για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Οι τραυματισμοί… δεν έχουν τέλος στο «λιμάνι», κάτι με το οποίο έμαθε να παλεύει όλη τη σεζόν η ομάδα του Πειραιά, εξασφαλίζοντας μάλιστα την πρόκριση ως 3η, με πλεονέκτημα έδρας, στα πλέι οφ.

Ομως, την πιο κρίσιμη στιγμή, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτοί δεν έχουν τέλος. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Νίκολα Μιλουτίνοβ έδειξαν πως δεν έχει υποστεί ρήξη χιαστών. Κι εκεί που υπήρχε έστω μια αμυδρή ελπίδα πως ο Σέρβος σέντερ θα μπορούσε, έστω, να ταξιδέψει στο Κάουνας, αφού η συμμετοχή του στο 2ο ματς είχε αποκλειστεί, το ιατρικό τιμ ενημέρωσε τον προπονητή του Ολυμπιακού να μην τον υπολογίζει για 10 ημέρες. Χάνει δηλαδή όλη τη σειρά με τη Ζαλγκίρις, ακόμη κι αν αυτή φτάσει σε 5 παιχνίδια.

Ο Γιώργος Μπόγρης θα ήταν μια… κάποια λύση για τον Σφαιρόπουλο στο «5», αλλά ο ΜακΛιν θα μείνει μόνος απέναντι στον Μπράντον Ντέιβις που πιστοποίησε την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται σημειώνοντας 21 πόντους, μαζεύοντας 8 ριμπάουντ και κάνοντας 3 κοψίματα στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ την Τετάρτη (18/4). Ο Μπόγρης τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση την Τετάρτη πριν το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, αλλά αυτό δεν είχε διαρρεύσει από τον Ολυμπιακό. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη έσω μηνίσκου, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός χάνει τον τρίτο ψηλό του για έναν μήνα.