Στους εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ, πριν από την προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε ο Πάμπλο Λάσο. Ο τεχνικός των Μαδριλένων, μετά το άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην «πληγωμένη υπερηφάνεια» της ομάδας του, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά «θα αποτελέσει καλό μάθημα για τη συνέχεια».

«Μιλάμε για ένα ματς που ξεκίνησε με 20-0. Οπότε, ποιο μπάσκετ και ποια τακτική; Πρέπει να αναλύσουμε άλλα πράγματα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι και ήμασταν πίσω στο σκορ με 10-0 στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ήταν πολύ δύσκολο για μας να επιστρέψουμε στο ματς, αν και είχαμε κάποιες ευκαιρίες με ανοικτά σουτ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι θα είναι άλλο ματς το δεύτερο της σειράς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Στην τελική είναι 1-0 ακόμα. Υπάρχει δρόμος ακόμα. Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις χάσει με τόσο μεγάλη διαφορά, έχει πληγωθεί η υπερηφάνεια σου. Είναι δύσκολο να πούμε ότι είχαμε την ευκαιρία μας από τη στιγμή που χάσαμε με 30 πόντους διαφορά. Όπως λέω από το ξεκίνημα της σεζόν, τα πάντα είναι ένα μάθημα. Και εμείς πήραμε ένα καλό μάθημα», είπε ο Λάσο.

Αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό, είπε πως «έπαιξε με τρομερή ενέργεια, ευστόχησε στα σουτ σε αντίθεση με εμάς που αστοχήσαμε ακόμα και σε εύκολους αιφνιδιασμούς. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα, τα οποία δεν βγήκαν. Πρέπει να βελτιωθούμε και να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ. Η ανησυχία μου είναι να καταλάβουμε ακριβώς το παιχνίδι που κάνει ο Παναθηναϊκός».