Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν την προχθεσινή κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματος από την ομάδα τους. Στο ρεπορτάζ της «Le Parisien» μετά το τέλος του ματς, φίλοι της πρωταθλήτριας Γαλλίας εξέφρασαν απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την αντίθεσή τους στην πολιτική του συλλόγου να ξοδεύει κάθε χρόνο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές. Κάποιοι χαρακτήρισαν το πρωτάθλημα «παρηγοριά».

«Θα το άλλαζα αυτό με μία συμμετοχή στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Οταν έχεις φέρει στην ομάδα παίκτες όπως ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ, το πρωτάθλημα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα», υποστήριξε ένας νεαρός φίλος της ομάδας.

Στο μεταξύ ο Νεϊμάρ, που παραμένει στη Βραζιλία συνεχίζοντας την αποθεραπεία του, αποκάλυψε στα social media ότι κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα με τη Μονακό, αυτός έπαιζε ηλεκτρονικά πόκερ και μόλις διαπίστωσε ότι όλα είχαν τελειώσει μπήκε στο Instagram για να συγχαρεί τους συμπαίκτες του. «Ηθελα πραγματικά να είμαι κοντά σας παιδιά. Συγχαρητήρια» έγραψε. Αρχικά είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στο Παρίσι, αλλά τελικά προτίμησε να παραμείνει στη Βραζιλία.