Ο Ατρόμητος ήταν ισάξιος (τουλάχιστον) αντίπαλος, όμως ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ισχύ του «Απόστολος Νικολαΐδης» και κατόρθωσε να επικρατήσει με 1-0, χάρις στο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μουνιέ στο 58ο λεπτό. Οι «πράσινοι» τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Μυστακίδης, που είχε μπει ως αλλαγή στο 64ο λεπτό, αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο 81΄.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων πατούσε καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά κι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό, όταν ο Μπρούνο πέρασε τον Κολοβέτσιο και μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 9΄ ο Ντιγκινί εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία, αλλά και πάλι ο Βλαχοδήμος πετάχτηκε κι έδιωξε με το ένα χέρι.

Οι «πράσινοι» απάντησαν στο 20΄, με τον Γιαννιώτη να επεμβαίνει σωτήρια στο κοντινό σουτ του Μουνιέ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Οικονόμου αστόχησε. Στο 39΄ ο Παναθηναϊκός έχασε νέα ευκαιρία, όταν στη σέντρα του Κάτσε από αριστερά ο Δώνης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε καλή ευκαιρία με τον Μπρούνο στο 50΄ (δεν κατόρθωσε να σουτάρει από εξαιρετική θέση) και είδε τον Βλαχοδήμο να αποκρούει το σουτ του Ουάρντα στο 52΄, αλλά έξι λεπτά αργότερα βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Μουνιέ, που είχε καταλογιστεί στο απρόσεκτο μαρκάρισμα του Μάντσον στον Κουρμπέλη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά στο 78ο λεπτό ο Βλαχοδήμος έκανε εξαιρετική απόκρουση στην κεφαλιά του Ντάουντα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, κρατώντας τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

Στο 81΄ αποβλήθηκε ο Μυστακίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για θέατρο σε πέσιμο στην περιοχή του Ατρομήτου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

ΚΟΚΚΙΝΗ: 81΄ Μυστακίδης (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουνιέ, Μολίνς, Γιόχανσον – Χατζηισαΐας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κάτσε (76΄ Μολίνς), Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (84΄ Στάικος), Λουτσιάνο (64΄ Μυστακίδης), Δώνης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Χατζηϊσαίας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Βασιλακάκης (62΄ Ούμπιδες), Μπουσούλατζιτς (80΄ Κουτσόπουλος), Ουάρντα, Μπρούνο (62΄ Ντάουντα), Ντιγκινί.