Ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κανόνισε να καταβληθεί το ποσό των 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων σε «κουνελάκι» του Playboy προκειμένου να κρατήσει μυστική τη σεξουαλική σχέση του με στενό σύμμαχο του Ντόναλντ Τραμπ και στέλεχος των Ρεπουμπλικάνων υπεύθυνο για τη συγκέντρωση δωρεών για το κόμμα, γνωστοποίησε την Παρασκευή πρόσωπο με γνώση της υπόθεσης.

Ο Μάικλ Κόεν, στην οικία και το γραφείο του οποίου έκανε έφοδο αυτή την εβδομάδα το FBI, αναζητώντας πληροφορίες για τα ποσά που καταβλήθηκαν σε γυναίκες που υποστήριζαν ότι είχαν συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τον αμερικανό πρόεδρο, χειρίστηκε το θέμα εκ μέρους του Ελιοτ Μπρόιντι, σύμφωνα με αυτό το πρόσωπο.

Επιβεβαίωσε τη σχέση

Ο άνθρωπος αυτός, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, επιβεβαίωσε άρθρο της Wall Street Journal.

Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Μπρόιντι επιβεβαίωσε ότι είχε σχέσεις με το μοντέλο του Playboy και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά αφού εκείνη του είπε πως ήταν έγκυος. Το όνομα της γυναίκας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα και η πηγή απέφυγε να το αποκαλύψει.

«Εκείνη από μόνη της αποφάσισε ότι δεν ήθελε να συνεχίσει με την εγκυμοσύνη και εγώ προσφέρθηκα να τη βοηθήσω οικονομικά κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Εκτοτε δεν έχουμε μιλήσει» τονίζει ο Μπρόιντι στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Κόεν επικοινώνησε μαζί τους αφού ήρθε σ’ επαφή με τον δικηγόρο της γυναίκας, τον Κιθ Ντέιβιντσον. Υποστήριξε ότι προσέλαβε τον Κόεν διότι είχε επαγγελματικές σχέσεις με τον Ντέιβιντσον.