Η επιστροφή των παικτών του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις σηματοδοτεί το τέλος και στην αναμονή των εξελίξεων σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ. Το ματς με τον Πανιώνιο και η προετοιμασία της ομάδας αφορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Η αυριανή εκδίκαση της έφεσης στην ποινή που επιβλήθηκε για όσα έγιναν στην Τούμπα στο ματς με την ΑΕΚ αφορά το νομικό τμήμα της ΠΑΕ, ενώ τα μεταγραφικά σενάρια τη διοίκηση.

Η εκδίκαση της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης, με την οποία τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ με αφαίρεση βαθμών και ο Ιβάν Σαββίδης με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, θα πραγματοποιηθεί αύριο. Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ έχει συντάξει πολυσέλιδο υπόμνημα, ενώ η προετοιμασία αφορά και τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν οι εκπρόσωποι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Στο μεταξύ, οι σύνδεσμοι φίλων του ΠΑΟΚ με χθεσινή ανακοίνωση εξαπέλυσαν επίθεση κατά πάντων, ενώ γνωστοποίησαν και τη διεξαγωγή νέου συλλαλητηρίου το Σάββατο. Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

Το πιο πρόσφατο αφορά τον Αμρ Ουάρντα, καθώς σύμφωνα δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου η Γαλατάσαραϊ μπορεί να φτάσει και στα τρία εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον αιγύπτιο μεσοεπιθετικό. Η τουρκική ομάδα σκοπεύει να δώσει τον Γκάρι Ροντρίγκες, έναν άλλον ακραίο που έχει επίσης αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ και η περίπτωση του Ουάρντα φαίνεται ιδανική για να τον αντικαταστήσει. Σημειώνουμε ότι για τον διεθνή Αιγύπτιο έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Βαλένθια.

Παράλληλα υπάρχει το θέμα του Πέδρο Ενρίκε, τον οποίο η Καραμπάγκ θέλει να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, ωστόσο ο προπονητής Κουρμπάν Κουρμπάνοφ δήλωσε ότι τα πέντε εκατ. ευρώ που φέρεται ότι θέλει ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο ποσό για την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Τέλος, ουκρανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Εβγέν Χατσερίδης (που φέρεται ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ) αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Ντιναμό Κιέβου.