Οι παίκτες του Παναθηναϊκού  έκαναν πράξη την απειλή τους και δεν πήγε κανένας στην απογευματινή προπόνηση τη Δευτέρα του Πάσχα (δεν αποκλείεται να πράξουν το ίδιο και αύριο, 10/04), εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για τη μη καταβολή των χρημάτων που τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση. .

Το ραντεβού του Μαρίνου Ουζουνίδη και των ποδοσφαιριστών μετά τις γιορτές του Πάσχα ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00, ωστόσο, οι μόνοι που έδωσαν το παρόν στο Κορωπί ήταν οι προπονητές, καθώς δεν «πάτησε το πόδι του» ούτε ένας ποδοσφαιριστής! Πρόκειται αναμφίβολα για ένα γεγονός που όσο κι αν ανατρέξει κανείς στην σύγχρονη ιστορία του αθηναϊκού συλλόγου δεν πρόκειται να συναντήσει παρόμοιο!

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, τον οποίο ενημέρωσε για τις προθέσεις των παικτών, ενώ άκρως δυσαρεστημένος είναι και ο Βραζιλιάνος, Λουτσιάνο, που φέρεται να μην έχει λάβει ακόμη ούτε την δόση του περασμένου Οκτωβρίου!

Αντίθετα, στο Κορωπί πήγε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τους συνεργάτες του, για το τυπικό της υπόθεσης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνώριζε φυσικά από τους παίκτες του πως δεν πρόκειται να βρεθεί κανείς στις 19:00 στο Κορωπί για την προπόνηση, όμως ο ίδιος με τους συνεργάτες του πήγαν στο προπονητικό κέντρο και απλώς θα περιμένουν λίγη ώρα πριν αποχωρήσουν, από τη στιγμή που κανείς παίκτης δεν βρίσκεται εκεί.